Lesaanbod

Klassiek ballet
Bij Just Dance Studio kun je al op ballet vanaf 3 jaar. Bij de allerkleinsten beginnen we op een speelse manier kennis te maken met de technieken van klassiek ballet. Met veel fantasie en improvisatie worden de basispassen aangeleerd. Vanaf 7 jaar volgen de leerlingen een complete balletles, met meer techniek, maar uiteraard wordt er ook aan een choreografie gewerkt. Klassiek ballet vormt een goede basis voor dans. Vanaf ongeveer 12 jaar kunnen de leerlingen leren dansen op spitzen.

Kidsdance
Kidsdance is er voor leerlingen tussen de 3 en 6 jaar. Kidsdance is een voorbereiding op de Streetdance lessen. Jazz technieken, hippe liedjes, coole choreografieën op Kids Top 40 en Disney muziek, dat is Kidsdance!

Streetdance
Voor leerlingen vanaf 4 jaar. Zowel voor kinderen als voor tieners. Bij streetdance leer je coole moves en hippe choreografieën op top 40 muziek. Ook wordt er gewerkt aan de jazz technieken, want met een goede techniek maak je de choreografieën uitdagender!

Hiphop
In deze les leer je de technieken van hiphop maar ook de coole moves op top 40 en hiphop muziek. Een goede combinatie dus voor tieners en kids. Helemaal van nu!

Peuterdans
Voor onze aller kleinsten hebben we peuterdans. Deze les is voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Kinderen kunnen in deze les kennismaken met dans op een leuke speelse, fantasierijke manier. Samen dansen en zingen op de leukste kinderliedjes!

Ouder & Kind dansen
Deze les is voor kinderen vanaf 1 jaar. Je danst samen met je kindje in de les. Spelenderwijs leren de kinderen te dansen op muziek. In deze les werken wij op een speelse en fantasierijke manier.

Conditie/dans
Deze les is voor volwassenen. Streetdance, buikspieren, conditie, zumba, etc. In deze les komt van alles voor! Een leuke les met veel afwisseling.

Selectielessen
Om in één van onze selecties te komen moet je aan het begin van het seizoen auditie doen. Onze selectiegroepen treden overal op, bijvoorbeeld bij Dance4Life, de Tina Dag, de Fashionshow van Shoeby etc. In de lessen werken we ook extra veel aan techniek en uitstraling.

Modern
In deze les leer je de basis van modern met daarbij mooie choreografieën. Bij moderne dans gebruik je veel emotie en techniek.

Gevorderden
Om in de gevorderde les te komen moet je aan het begin van het seizoen auditie doen. Onze gevorderde groep treedt overal op, bijvoorbeeld bij strandwalfestival, buurtfeesten etc. In de lessen werken we ook extra veel aan techniek en uitstraling.

Videoclass
Hoe gaaf! Wij bieden twee lessen aan waarin we allerlei toffe filmpjes opnemen voor onze social media kanalen. Elke twee weken nemen we een nieuwe clip op. Deze nemen we in of rond de dansschool op. Met kostuums, make up, haren, het hele plaatje compleet. Je komt in deze les d.m.v. een auditie.

Geef je op voor een gratis proefles. Mail naar .

just dance studio - lesaanbod

Agenda

  • 6 juni: Generale repetities
  • 9 juni: Doorloop selectiegroepen
  • 10 juni: Shows in de Rijswijkse Schouwburg
  • 19 t/m 24 juni: Vriendjes-vriendinnenweek
  • 26 juni t/m 1 juli: Ouders dansen mee
  • 9 juli t/m 20 augustus: Zomervakantie, geen les
  • 21 augustus: Start dansseizoen 2023-2024

Facebook

Instagram

Youtube

Contact & Info

Just Dance Studio

o.l.v. Lisette van der Hoorn
Studio:
Verrijn Stuartlaan 34
2288EL Rijswijk
Gevestigd in de Martini Fabriek

justdancestudio.nl

facebook.com/justdancestudionl
youtube.com/justdancestudionl
Instagram justdancestudionl