top of page

Lesaanbod

Ouder en kinddans

Deze les is voor kinderen vanaf 1 jaar. Je danst samen met je kindje in de les. Spelenderwijs leren de kinderen te dansen op muziek. In deze les werken wij op een speelse en fantasierijke manier.

Peuterdans

Voor onze allerkleinsten hebben we peuterdans. Deze les is voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Kinderen kunnen in deze les kennismaken met dans op een leuke speelse, fantasierijke manier. Samen dansen en zingen op de leukste kinderliedjes!

Kidsdance

Kidsdance is er voor leerlingen tussen de 3 en 6 jaar. Kidsdance is een voorbereiding op de Streetdance lessen. Jazz technieken, hippe liedjes, coole choreografieën op Kids Top 40 en Disney muziek, dat is Kidsdance!

Streetdance

Voor leerlingen vanaf 6 jaar. Zowel voor kinderen als voor tieners. Bij streetdance leer je coole moves en hippe choreografieën op top 40 muziek. Ook wordt er gewerkt aan de jazztechnieken, want met een goede techniek maak je de choreografieën uitdagender!

Hiphop

In deze les leer je de technieken van hiphop maar ook de coole moves op top 40 en hiphop muziek. Een goede combinatie dus voor tieners en kids. Helemaal van nu!

Klassiek ballet

Bij Just Dance Studio kun je al op ballet vanaf 3 jaar. De allerkleinsten maken op een speelse manier kennis met de technieken van klassiek ballet. Met veel fantasie en improvisatie worden de basispassen aangeleerd. Vanaf 7 jaar volgen de leerlingen een complete balletles, met meer techniek, en uiteraard wordt er ook aan een choreografie gewerkt. Klassiek ballet vormt een goede basis voor dans. Vanaf ongeveer 12 jaar kunnen leerlingen leren dansen op spitzen.

Conditie/dans

Deze les is voor volwassenen. Streetdance, buikspieren, conditie, zumba, etc. In deze les komt van alles voor! Een leuke les met veel afwisseling.

Modern

In deze les leer je de basis van moderne dans met daarbij mooie choreografieën. Bij moderne dans gebruik je veel emotie en techniek.

Selectielessen

Om in één van onze selectiegroepen te komen moet je aan het begin van het seizoen auditie doen. Onze selectiegroepen treden overal op, bijvoorbeeld bij Dance4Life, het Tina Festival, de Fashionshow van Shoeby etc. Ook doen deze groepen mee aan wedstrijden. In de lessen werken we ook extra veel aan techniek en uitstraling.

1.jpg
2.jpg
bottom of page