top of page

JDS team

Lisette van der Hoorn

Eigenaresse Just Dance Studio

Dansen is mijn passie, mijn leven! Ik dans al sinds ik kan lopen. Begonnen met klassiek ballet maar al snel meerdere lessen gaan volgen zoals streetdance, jazzdance, en hiphop. In mijn tienerjaren ben ik hard gaan trainen en met succes heb ik twee dansopleidingen gevolgd. Ik heb bij de Haarlemse dansacademie en bij Lucia Marthas in Amsterdam gedanst. Daar heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van lesgeven en optreden. Via mijn dansopleiding heb ik in verschillende tv shows mogen dansen. Na een aantal jaar te hebben lesgegeven bij verschillende dansscholen heb ik mijn eigen dansschool geopend.


In de loop der jaren hebben we met de leerlingen van Just Dance Studio al veel gave shows gegeven en leuke dansopdrachten mogen doen voor verschillende artiesten en bedrijven. Samen met mijn docententeam willen we onze passie voor dans overbrengen op de leerlingen. Ook willen we de leerlingen veel leren op het gebied van techniek, uitstraling, doorzettingsvermogen en natuurlijk vele choreografieën. Maar het belangrijkste is plezier hebben in dans!


Zelf ben ik moeder van 2 kleine danseresjes en ik ben fulltime bezig met het runnen van de dansschool. Dit doe ik met heel veel plezier en passie!
Ik zie je graag in een van de lessen!

Lisette
bottom of page