top of page

Shows 22 juni 2024
Dream School

Onze shows zijn op zaterdag 22 juni 2024 in de Rijswijkse Schouwburg

Tijden shows

Onze shows zijn op zaterdag 22 juni 2024 in de Rijswijkse Schouwburg

  • Show 1: aanvang 11.00 uur

  • Show 2: aanvang 15.00 uur

  • Show 3: aanvang 19.00 uur

 

De show duurt ongeveer 2 uur inclusief pauze.

Indeling shows

Alle groepen dansen mee, behalve de ouder en-kind en de conditie-dansles.

We zijn al gestart met het aanleren van de dansen voor de show. Zorg dus dat je geen les meer mist!

 

Hiernaast de indeling van de shows.

Achter elk lesuur staat in welke show deze leerlingen dansen. Kijk dus goed in welke les én welke zaal de leerling danst.

De letters die erachter staan verwijzen naar groepen tijdens de show. Hierover volgt later meer informatie maar onthoud de letter alvast. Voor het bestellen van kaarten is alleen het nummer van de show belangrijk.

Kaarten bestellen show

Kaarten voor het publiek kunnen alleen via de mail besteld worden.

 

Bestellen gaat als volgt:

Stuur een nieuwe mail naar info@justdancestudio.nl en zet in het onderwerp: Bestelling kaarten

Geef in de mail duidelijk de volgende gegevens door:

image004.png

U mag zoveel kaarten bestellen als u wilt. Leerlingen die meedansen hoeven uiteraard geen kaartje voor zichzelf te kopen voor die show. De kaartjes kosten € 23,- per stuk (dit is inclusief een drankje tijdens de pauze).

 

  • Kaarten bestellen voor meerdere shows? Dan is het fijn als u dan de kaarten die u bestelt gelijkmatig over de verschillende shows verdeeld.

  • Iedere bezoeker van de schouwburg moet in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs. Dus ook voor baby’s en kinderen onder de 3 jaar moet een kaart gekocht worden. Dit vanwege het aantal bezoekers dat er maximaal in de schouwburg aanwezig mag zijn. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen een baby, kind (op schoot) of volwassene. Bij overlast voor andere bezoekers is het risico voor de ouders en kan hen verzocht worden de zaal te verlaten.

  • Er is een beperkt aantal rolstoelplekken. Als u een rolstoelplek wilt bestellen geef dit dan bij de bestelling op bij “Rolstoel+show nr.”. Vul de rolstoelplek daar apart in en schrijf bij “Opmerking” het totaal aantal bestelde kaarten. Schrijf er ook bij voor welke show u deze kaart besteld. 

Geen rolstoel, maar wel slecht ter been of geen trappen kunnen lopen? Vermeld dit er ook bij dan houden we daar rekening mee.

  • U bent verplicht de bestelde kaarten af te nemen!

  • Kaarten worden niet retour genomen!

  • Let op! Ons kaartensysteem werkt als volgt; wie het eerst mailt zit op rij 1 en zo schuiven de plekken steeds meer naar achter. 

  • Familie: het aantal leerlingen van Just Dance Studio groeit nog steeds. Helaas kunnen wij er niet voor zorgen dat alle zusjes, nichtjes, broertjes of neefjes in dezelfde show dansen. Een voordeel hiervan is wel dat jullie de show meerdere keren kunnen komen bekijken 😉

 

De bestelde kaarten moeten worden opgehaald bij de DANSSCHOOL in de lounge aan de Verrijn Stuartlaan, op: 

Zaterdag 25 mei van 10.00 tot 13.00 uur of

Maandag 27 mei van 17.00 tot 19.00 uur

bottom of page